Аналітичний центр ГС «АСУ» представив проект з підготовки бізнесу до державних перевірок та виходу на міжнародні ринки

Сьогодні відбувся тренінг для керівників та фахівців підприємств аграрного сектору та виробництва харчових продуктів, з підготовки до виконання вимог законодавства України та ЄС щодо безпеки продуктів харчування. 

Прикріплені файли та додаткові матеріали

Зміцнення позицій НГО у регіонах як учасників реформування системи забезпечення безпеки харчової продукції, спрямованого на подолання корупції

Тренінг є стратегічною сесією, під час якої керівники та фахівці підприємств ознайомились з повним обсягом вимог, які висуваються до продуктів харчування в Україні та світі. Учасники отримали інформацію про інструменти, спрямовані на виконання таких вимог та шляхи визначення оптимального шляху розвитку свого бізнесу.

Обговорили зокрема законодавство ЄС у сфері безпечності харчових продуктів, ринковий контроль, державний контроль. 

Представники бізнесу виявили високу зацікавленість представленими проектами «Компетентність долає корупцію» та «Доброчесний виробник».

«В рамках проведення стратегічної сесії тренерами було наглядно показано шлях, як в межах чинного законодавства України, яке перевіряє Держспоживслужба в сфері безпеки продуктів харчування, через розвиток національної системи, яка домінує у всьому світі, перейти до виконання вимог світового ринку і впевненно себе там почувати» - резюмувала координатор Аналітичного центру ГС "АСУ" Лариса Старікова.

  • Фостій Марина
  • 2 березня 2021 р.
  • 0