В Аналітичному центрі АСУ засновано робочу групу із сприяння розвитку національної системи якості аграрної і харчової продукції
Процес централізації даних про якість аграрної і харчової продукції в глобальних базах даних, відкритих для будь-якого споживача не тільки в Україні, але й за кордоном, знімає масу питань щодо експорту української аграрної продукції та її просуванні на світових ринках, а якість продукції, підтверджена даними з сертифікованих міжнародних баз даних, є запорукою отримання її виробником справедливих цін.
Робоча група із сприяння розвитку національної системи якості аграрної і харчової продукції АЦ АСУ була створена 9 лютого 2017 року в ході національного семінару “Перша національна композиційна база даних їжі і її роль в безпеці харчування”, проведеного Науково-дослідним та навчальним Центром молекулярної мікробіології та імунології слизоваих оболонок Ужгородського національного університету за сприяння Аналітичного центру Аграрного союзу України та у партнерстві з Продовольчою і сільськогосподарською організацією Об'єднаних Націй (ФАО) та Інститутом дослідження їжі Національний центр сільського господарства і їжі (NPCP).
З матеріалами семінару можна ознайомитися тут.
- Старікова Лариса Валеріївна
- 11 лютого 2017 р.
- 0