Структурні особливості формування цін на молоко в продовольчому ланцюгу

Структурні особливості формування цін на молоко в продовольчому ланцюгу

Висвітлено проблеми формування ціни на молоко у процесі руху продукції від сільськогосподарського товаровиробника до споживача. Розраховано частку кожного учасника у структурі роздрібної ціни на молоко та встановлено, що частка сільського господарства є заниженою. Запропоновано заходи щодо справедливого розподілу економічних результатів діяльності між учасниками цінового ланцюга, що сприятимуть поліпшенню ситуації в молочному підкомплексі і підвищенню рівня споживання молока і молокопродуктів населенням України.

Прикріплені файли та додаткові матеріали

Стаття Л.Л. Панкратової в журналі «Економіка і прогнозування»


  • Панкратова Любов Леонтіївна
  • 21 квітня 2016 р.
  • 0