Керівник Аналітичного центру ГС "АСУ" Лариса Старікова взяла участь в роботі круглого столу з питань безпечності та якості харчових продуктів

Керівник Аналітичного центру АСУ Лариса Старікова та координатор робочої групи АЦ АСУ з адаптації міжнародного досвіду Сергій Щербина беруть участь в роботі «Школи кращих практик ЄС з питань безпечності та якості харчових продуктів», яку підтримує німецький Інститут європейської політики з Берліну. 

В програмі навчання курси про структуру законодавчої та виконавчої влади ЄС, законодавство ЄС у сфері захисту прав споживачів, порівняння системи забезпечення безпеки і якості харчових продуктів в різних країнах ЄС. 

Навчальні курси проходить під гаслом «Від лану до столу». Це стосується забезпечення простежуваності безпеки харчової продукції у всіх ланках виробництва, які починаються на рівні виробництва базових сільськогосподарських культур та базової продукції тваринництва.

«Саме з реформування умов ведення господарства в цих базових галузях та приведення їх до європейських норм розпочинається реальна євроінтеграція».- резюмувала Лариса Старікова.

  • Фостій Марина
  • 2 жовтня 2018 р.
  • 0